http://www.akaselv.dk/

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
DKK 0,00
aKaSelv.dk er dansk ejet og drevet af firmaet HVACgrossisten A/S som idag leverer til det professionelle marked, men tilbyder nu også et udvalg af kvalitetsprodukter til privatmanden via vores WEB-shop. Virksomheden ejere har over 30 års erfaring og denne balast har vi bragt med os ind i den elektroniske verden.

Vi råder over 1.200 m². lager og her er kunden altid velkommen. Lageret gør, at vi altid vil kunne tilbyde hurtige leverancer på de i branchen mest anvendte produkter - Grundet vores store erfaring og netværk på verdensplan har vi idag adgang til over 200.000 forskellige produkter, så kan du ikke finde varen på WEB-shoppen er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem.

Vores motto er KVALITET - LOW COST hvilket afspejler sig i alt hvad vi gør og er grunden til at vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

HVACgrossisten A/S har ikke nogen stor organisation eller butikker med alle varene udstillet. Derimod har man adgang 24/7, hvor man kan bestille sine varer når DU har tid. Selvom vi lever på nettet, er den personlige betjening vigtig for os og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for support.

Følg os på 


HVACgrossisten A/S - Industrivej 8, 6560 Sommersted - Tlf.: 31571385 - info@hvacgrossisten.dk - cvr. 35486720